Echipa franceză de baschet masculin Boulazac a anunţat, marţi, legitimarea jucătorului american Lasan Kromah, care a câştigat în sezonul trecut Cupa României şi medalia de bronz în Liga Naţională cu U Banca Transilvania Cluj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La cei 27 de ani, după o primă experienţă în baschetul românesc, Kromah se va afla în aceeaşi situaţia privind prima ligă franceză, unde va juca la Boulazac.

El a încheiat sezonul în România cu medii de 11 puncte, 3 recuperări, 2 pase decive şi 2 intercepţii în 25 de minute pe meci, la U BT Cluj, cu care a cucerit Cupa României şi a obţinut medalia de bronz în Liga Naţională. De asemenea, cu formaţia clujeană a atins faza play-off din FIBA Europe Cup.

În urmă cu patru ani, Kromah a fost campion în NCAA, iar apoi a evoluat ca profesionist în Ungaria, la Alba Fehervar şi Egis Kormend, precum şi la echipe ca Torku Konyaspor, Kavala, Westchester Knicks, Promitheas Patras sau Melbourne United.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.