Forul european de baschet a anunţat, vineri seară, că formaţia SCM Craiova este una din cele trei calificate în grupele FIBA Europe Cup, din postura de ”lucky loser”, în urma turneelor preliminare. SCM Craiova se alătură echipelor CSO Voluntari şi CSM Oradea în grupe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

SCM Craiova a jucat finala turneului preliminar B, pe care a pierdut-o, tot vineri, cu 79-84, în compania celor de la BC Kalev/Cramo, care s-au calificat direct.

Anterior, SCM Craiova a învins echipele BC Jonava, cu 65-59, şi Kapfenberg Bulls, cu 71-55, şi a încheiat pe locul 2 în grupă.

Însă, după încheierea tuturor partidelor din preliminarii şi în baza coşaverajului de +11, SCM Craiova a obţinut calificarea pe unul din cele trei locuri de ”lucky loser” şi urmează să afle şi grupa în care va evolua.

Formaţia craioveană este debutantă în cupele europene. În grupele FIBA Europe Cup se află deja echipele CSO Voluntari şi CSM Oradea.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.