Echipa de baschet masculin CSO Voluntari va disputa un meci amical, în deplasare, cu Galatasaray Istanbul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Partida este programată în 13 septembrie, pe terenul formaţiei turce, calificată direct în grupele Basketball Champions League.

”În data de 13 septembrie, în Turcia, vom întâlni Galatasaray, o echipă de renume, cu o tradiţie pe care orice iubitor al baschetului o cunoaşte. Foşti câştigători ai EuroCup, echipă cu experienţă în Euroligă şi, în acest moment, pregătită de debutul în sezonul 21/22 al Basketball Champions League. Ne plac provocările şi, de asemenea, ne dorim să avem parte de o pregătire la cel mai înalt nivel. Astfel, pentru noi este o onoare să avem parte de astfel de adversari şi, în acelaşi timp, suntem motivaţi să ne arătăm valoarea şi abilitatea de luptă pe terenul de baschet”, a anunţat CSO Voluntari.

În sezonul 2020-2021, CSO Voluntari a câştigat Cupa României, iar în stagiunea 2021-2022 va fi angrenată şi în preliminariile FIBA Europe Cup.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.