Preşedintele FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, a declarat că directorul general al clubului catalan, Oscar Grau, s-a întâlnit, joi, cu preşedintele clubului Atletico Madrid, Miguel Angel Gil Marin, pentru a discuta transferul lui Antoine Griezmann, informează marca.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este primul contact" între cele două cluburi pe acest subiect, a spus Bartomeu, fără a oferi alte detalii.

Marca notează că Barcelona va plăti clauza de reziliere a contractului francezului cu Atletico, de 120 de milioane de euro, dar caută o modalitatea de a reduce taxele care ar trebui achitate în acest caz.

Potrivit Mundo Deportivo, Bartomeu a vorbit şi despre situaţia lui Neymar: "Ştim că Neymar vrea să plece de la PSG, dar PSG nu vrea să-l lase să plece. Deci nu este un caz".

Conducătorul clubului catalan a dezminţit informaţiile potrivit cărora jucătorul Lionel Messi ar influenţa transferurile la Barcelona.

"Să terminăm cu legenda asta că Messi cere jucători! Jucătorii nu cer jucători, decizia aparţine tehnicienilor, întotdeauna", a precizat Bartomeu.

Preşedintele clubului catalan a mai dezvăluit că fostul portar Victor Valdes va primi o funcţie în cadrul grupării, în sectorul legat de copii şi juniori.

"Coutinho şi Dembele sunt jucători pe care contăm", a mai spus Bartomeu. "Eu tot cred că Dembele este mai bun decât Neymar. Este un jucător care are un frumos viitor", a continuat el.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.