Echipa italiană Verona a învins duminică seara, pe teren neutru, formaţia Spezia, scor 3-1 şi va juca sezonul viitor tot în Serie A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În meciul jucat la Reggio Emilia, Verona a deschis scorul încă din minutul 5, prin Marco Faraoni. Spezia a reuşit să egaleze în minutul 15, când a înscris Ampadu, însă Verona a reluat atacurile şi, în minutul 26, o pasă a lui Djuric a fost fructificată de Ngonge, pentru 2-1. Verona a intrat la pauză cu un avantaj de două goluri, pentru că Ngonge a reuşit dubla, în minutul 38.

În minutul 68 Spezia putea reintra în joc: Faraoni a comis un henţ în careu, a primit cartonaşul roşu – fiind eliminat, iar arbitrul a dictat penalti pentru Spezia. A executat Nzola, însă portarul Montipo a apărat. Nzola a mai avut şanse de gol până la final, dar Verona a trimis în bară, în minutul 90+2, prin Ampadu şi meciul s-a încheiat cu victoria Veronei, scor 3-1.

Verona rămâne să evolueze în Serie A şi în sezonul viitor, în timp ce Spezia retrogradează în Serie B.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.