Ultraşii echipei PSG au afişat, în Paris, un banner jignitor la adresa formaţiei Olympique Marseille, înaintea meciului de duminică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"PSG - OM, nouă ani de sodomie în grup organizat", au scris suporteri din grupul Collectif ultras Paris.

Ei au postat fotografia cu bannerul pe reţele de socializare, sub titlul "Aveţi un mesaj".

Organizaţia Roşu Direct, care luptă împotriva homofobiei în fotbal, a criticat iniţiativa fanilor parizieni.

 

"Cu siguranţă vom depune o plângere împotriva acestor bannere aşa cum o facem de fiecare dată. Suntem singurii care facem asta. De ce primarul Parisului nu o face? PSG, OM, autorităţile fotbalului ar trebui să reacţioneze", a declarat un purtător de cuvânt al organizaţiei.

Un alt banner a fost desfăşurat de suporterii PSG lângă Stadionul Parc des Princes şi îl vizează pe atacantul Dimitri Payet de la OM.

"Dimitri, singurul lucru pe care l-ai ridicat e Ludivine (n.r - soţia lui)", au scris ei, ca răspus la o ironie a jucătorului, care le-a reamintit celor de la PSG, după finala pierdută cu Bayern, că singura echipă franceză care a câştigat Liga Campionilor este Olympique Marseille.

 

Meciul PSG - OM este duminică, de la ora 22.00, în etapa a III-a a Ligue 1.

Ultima victorie a formaţiei din Marsilia în "clasicul" francez a fost în 2011.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.