Atacantul italian Mario Balotelli a marcat un gol în meciul pe care echipa lui, Olympique Marseille, l-a câştigat, duminică, pe teren propriu, cu Saint-Etienne, în etapa a XXVII-a a campionatului francez Ligue 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Balotelli a marcat spectaculos, după un corner, în mintul 12. Nu s-a bucurat imediat, a mers la un cameraman aflat pe marginea terenului, a luat un telefon mobil de la acesta şi-a chemat coechipieii şi s-au bucurat în faţa camerei aparatului.

 

Jucătorul a postat apoi filmul pe contrul lui de Instagram. Potrivit lefigaro.fr, Balotelli a luat propriul său telefon de la cameraman. Acesta din urmă s-a dovedit a fi un angajat al clubului din Marsilia.

 

Thauvin a marcat al doilea gol, în mintul 21, iar Olympique Marseille s-a impus cu 2-0. În urma acestui rezultat, Marseille a urcat pe locul 4, cu 44 de puncte, în timp ce Saint-Etienne a coborât pe locul 5, cu 43 de puncte. Lider este PSG, cu 71 de puncte, urmată de Lille, cu 54 de puncte, şi de Olympique Lyon, cu 49.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.