Antrenorul Davide Ballardini a fost demis, marţi, de la conducerea tehnică a echipei Genoa, la care evoluează portarul Andrei Radu, informează gazzetta.it. Croatul Ivan Jurici a revenit la echipa de la care a fost dat afară în noiembrie 2017.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Genoa a pierdut trei din cele şapte meciuri jucate în acest sezon, în Serie A. Genovezii sunt pe locul 11, cu 12 puncte şi cu o restanţă de jucat, cu AC Milan, după opt etape.

Înfrângerea suferită duminică, scor 1-3, pe teren propriu, cu Parma i-a fost fatală lui Ballardini. Tehnicianul italian i-a oferit încredere portarului naţionalei de tineret a României, folosindu-l titular în ultimele trei etape disputate, din care doar meciul cu Parma a fost un eşec.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În vârstă de 54 de ani, Ballardini era în funcţie din noiembrie 2017, când l-a înlocuit pe Jurici. Italianul a mai stat pe banca acestei formaţii în 2010/2011 şi în 2013.

Ivan Jurici, 43 de ani, a mai antrenat echipele Mantova şi Crotone, înainte de a prelua formaţia Genoa, în iunie 2016. După plecarea de pe banca "Grifonului", în noiembrie trecut, el nu a mai antrenat nicio echipă. Jurici a mai fost dat o dată afară de la Genoa în februarie 2017, dar a fost repus în funcţie la scurt timp, după rezultatele slabe înregistrate de Andrea Mandorlini în cele şapte etape în care a pregătit echipa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.