Portarul echipei CFR Cluj, Cristian Bălgrădean, a declarat duminică seară, după meciul cu FCSB, scor 4-1, că victoria nu poate fi pusă la îndoială şi că pentru el şi colegii săi era important să îşi regăsească motivaţia după eşecul din play-off-ul Ligii Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

‘Nu s-a pus problema de victorie. Ei nu ştiu dacă au avut vreo ocazie clară. Cred că am meritat victoria. Nu cred că se poate pune problema de învingătoare. Nu ne gândeam că vom înscrie de patru ori astăzi dar pentru noi era important să ne găsim din nou motivaţia după înfrângerea cu Steaua Roşie Belgrad şi ne-am găsit-o. (...) Avem patron. Săptămâna viitoare cu siguranţă va veni noul antrenor, noul preşedinte şi vom clarifica. Noi am jucat sută la sută fiecare meci. Aşa s-a întâmplat. Nu cred că a fost vreodată vreun jucător din lotul CFR-ului care să se gândească să piardă”, a spus Bălgrădean.

CFR Cluj a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (1-0), echipa FCSB, în etapa a VII-a a campionatului naţional Liga I. După demiterea lui Marius Şumudică, antrenor principal al gazadelor la acest meci a fost tehnicianul de portari Ovidiu Ceclan.

Au marcat: Omrani '30, Sigurjonsson '56, Deac '67, Alibec '73 (p) / I. Stoica '90.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.