Preşedintele clubului CFR Cluj, Cristian Balaj, a declarat joi seară, după meciul cu Slavia Praga, scor 1-0, că stilul de joc aal lui Dan Petrescu “a dat roade”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Din punctul meu de vedere Slavia este cea mai bună echipă din grupă. Stilul de joc al lui Dan Petrescu a dat roade. Am avut şi şansă în prima repriză, trebuie să recunoaştem. Faptul că am câştigat demonstrează valoarea lotului.

Important este că am câştigat, am adus puncte pentru România şi sperăm ca şi FCSB şi noi să mai avem rezultate pozitive. Să mai acumulăm puncte”, a spus Balaj la Digi Sport.

Echipa CFR Cluj a dispus joi, în deplasare, de formaţia cehă Slavia Praga, scor 1-0, într-un meci contând pentru grupa G din Conference League. CFR ocupă ultimul loc în grupă, cu 4 puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.