Comisia de Apel a UEFA a decis suspendarea internaţionalului austriac Marko Arnautovici pentru un joc, după ce a insultat alt jucător la meciul de la Bucureşti cu Macedonia de Nord, disputat la 13 iunie, pe Arena Naţională, în grupele Euro-2020.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Comisia de Apel a UEFA a decis suspendarea jucătorului austriac Marko Arnautovic pentru următorul joc al naţionalei la care altfel ar fi eligibil, pentru că a insultat alt jucător”, se arată pe site-ul forului continenral.

La partida de duminică, Arnautovici l-ar fi insultat pe macedoneanul Ezgjan Alioski, după ce a marcat al treilea gol al întâlnirii. Arnautovici, al cărui tată este de origine sârbă, ar fi făcut referire la originile albaneze ale fundaşului macedonean. Arnautovici şi-a cerut scuze şi a negat că ar fi făcut remarce rasiste.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.