Atleta Bianca Ghelber a câştigat, duminică, medalia de argint la aruncarea ciocanului, în cadrul Cupei Europei la aruncări, găzduită de Leiria.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cea mai bună aruncare a sportivei tricolore a măsurat 71.52 metri, cu care a obţinut medalia de argint. Pe primul loc s-a clasat italianca Sara Fantini (73.26 metri), aruncarea sa aducându-i şi poziţia de lider mondial în acest sezon. Daneza Katrine Jacobsen a obţinut medalia de bronz (71.08).

Tot duminică, la aruncarea suliţei, Denis Both s-a clasat pe locul 6, cu cea mai bună performanţă personală a sezonului (73.59 metri).

Prima medalie a României la Leiria a fost câştigată, sâmbătă, de Alin Firfirică, la aruncarea discului (63.78 metri, cea mai bună performanţă personală a sezonului).

România a fost reprezentată de opt sportivi la competiţia de seniori şi tineret, din Portugalia. La start s-au aflat peste 300 de sportivi din 40 de ţări.

În 2022, România a obţinut medalia de aur la suliţă (Alexandru Novac).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.