Clubul Atletico Madrid le oferă abonaţilor o reducere de 20 la sută abonaţilor "socios" pentru sezonul 2020/2021, în condiţiile în care nu vor mai putea asista la meciuri în actuala ediţie a campionatului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit marca.com, clubul madrilen îi va aborda, de asemenea, pe toţi cei care, din orice motiv, nu doresc să îşi reînnoiască abonamentul (lucru care nu se întâmplă aproape niciodată), pentru a încerca să le menţină loialitatea.

În următoarele zile, gruparea îşi va informa membrii despre cum se va desfăşura noua campanie de abonare, deoarece clubul nu va începe reînnoirile în iunie, aşa cum o face de obicei.

Sezonul LaLiga a fost întrerupt la mijlocul lunii martie, din cauza pandemiei de coronavirus. Meciurile s-ar putea relua la mijlocul lunii iunie, fără spectatori.

Atletico mai are de disputat cinci partide pe teren propriu din campionatul 2019/2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.