Australianca Ashleigh Barty, locul I WTA, s-a calificat, miercuri, în sferturile de finală ale turneului de categorie WTA 500 de la Adelaide.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Barty, care a fost acceptată direct în optimi, a învins-o, cu scorul de 4-6, 7-5, 6-1, pe americanca Cori Gauff, locul 22 WTA, după un meci care a durat două ore şi 13 minute.

Australianca a fost condusă în setul al doilea cu 4-2, a salvat o minge de 5-2, înainte de a pune în scenă o revenire spectaculoasă.

Ea va evolua în sferturi cu compatrioata ei, Ajla Tomljanovic, locul 45 WTA, sau cu americanca Sofia Kenin, locul 12 WTA şi cap de serie numărul 6.

Ashleigh Barty nu a mai jucat din luna septembrie 2021, de la US Open, turneu la care a fost eliminată de americanca Shelby Rogers, în turul al treilea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.