Fostul internaţional ghanez Asamoah Gyan, în vârstă de 37 de ani, fără contract de un an şi jumătate, şi-a anunţat retragerea din activitatea de fotbalist.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Este momentul să agăţ în cui tricoul şi ghetele, să mă retrag oficial din fotbalul activ”, a notat ghanezul într-un mesaj postat în social media.

El a precizat că nu se va rupe de fotbal, ci îşi va folosi experienţa şi cunoştinţele în antrenorat, business şi scouting.

Asamoah Gyan a jucat pentru naţionala Ghanei în perioada 2003-2019. La nivel de club, el a evoluat pentru echipe ca Udinese, Rennes, Sunderland, Al Ain, Shanghai SIPG, Al Ahli şi Kayserispor.

Are în palmares trofee câştigate cu Al Ain în Emiratele Arabe Unite: de trei ori campionatul, Cupa Preşedintelui în 2014 şi Supercupa în 2012.

Cu Ghana, a câştigat argintul la Cupa Africii pe Naţiuni în 2010 şi 2015.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.