Federaţia Engleză de Fotbal a amendat cluburile londoneze Arsenal şi Tottenham, după ce unii jucători s-au luat la bătaie la meciul din campionat, din 2 decembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Arsenal a fost amendată cu 45.000 de lire sterline, iar Tottenham cu 50.000 de lire sterline, pentru că nu au ştiut să "asigure bunul comportament al jucătorilor lor".

Conflictul a început după ce Eric Dier i-a provocat pe suporterii echipei Arnseal, după ce a reuşit egalarea pentru Spurs. Stephan Lichtsteiner, rezervă la Arsenal, a intervenit: a intrat pe teren şi a început să-l împingă pe Dier. Mai mulţi jucători au intervenit în această dispută.

La 2 decembrie, formaţia Arsenal Londra a învins, cu scorul de 4-2, echipa Tottenham Hotspur, într-un meci din etapa a XIV-a a campionatului Angliei. Golurile învingătorilor au fost marcate de Aubameyang ’10 (penalti), ’56, Lacazette ’75 şi Torreira ’77.

Pentru Tottenham au înscris Dier ’30 şi Kane ’34 (penalti).

În minutul 85, de la oaspeţi a fost eliminat Vertonghen.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.