Arsenal Londra a oficializat, marţi, transferul mijlocaşului uruguayan Lucas Torreira de la Sampdoria, pentru care a achitat suma de 26 de milioane de lire sterline (29,5 milioane de euro), informează BBC. Jucătorul va semna un contract pe cinci sezoane şi va purta tricoul cu numărul 11, la Arsenal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 22 de ani, Torreira a început fotbalul la Montevideo Wanderers, apoi s-a transferat, când încă era junior, la Pescara. El a continuat apoi tot în Italia, la Sampdoria, care a plătiti pentru transferul lui 1,5 milioane de euro.

Torreira a participat cu naţionala Uruguayului la Cupa Mondială din Rusia. El a jucat în toate meciurile echipei lui, eliminată în sferturi de Franţa, cu 2-0, în trei dintre acestea fiind titular.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Acesta este al patrulea transfer efectat de managerul Uani Emeri, după cele ale portarului Bernd Leno de la Bayer Leverkusen, fundaşului Stephan Lichtsteiner de la Juventus and fundaşului Sokratis Papastathopoulos de la Borussia Dortmund.

Internaţionalul u-20 francez Matteo Guendouzi, în vârstă de 19 ani, de la Lorient, efectuează vizita medicală şi va semna şi el cu Arsenal, precizează BBC.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.