Fotbalistul echipei Monza, Armando Izzo, în vârstă de 31 de ani, a fost condamnat, joi, la Napoli, la cinci ani de închisoare pentru că a participat la organizarea trucării unui meci în 2014, când juca la Avellino, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Izzo a fost acuzat, alăturii de încă doi jucători, de contribuţie la trucarea unui meci de Serie B între Modena şi Avellino, în sezonul 2013/2014.

Avocaţii fotbalistului au anunţat că vor face apel.

Tribunalul din Napoli l-a considerat pe fotbalist vinovat de coluziune cu mafia napoletană (Camorra), dar şi de fraudă sportivă pentru că a acceptat să influenţeze rezultatul meciului în schimbul banilor. Vărul său, Umberto Accurso, suspectat că face parte din Camorra, a fost condamnat la 18 luni de închisoare. Aceeaşi condamnare s-a pronunţat şi în cazul altui presupus membru al mafiei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.