Arina Sabalenk din Belarus, locul 25 WTA, şi spaniola Carla Suarez Navarro, locul 30 WTA, vor disputa finala turneului de categorie Premier de la New Haven.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sabalenka a învins-o, vineri, în semifinale, cu scorul de 6-4, 7-6 (3), pe germana Julia Goerges, locul 9 WTA şi cap de serie numărul 5, după un meci de o oră şi 45 de minute. Sportiva de 20 de ani va juca a cincea finală din carieră, a treia în acest an. Ea a câştigat anul trecut un turneu de categorie 125k la Mumbai, în India.

Suarez Navarro a benficiat de abandonul sportivei Monica Puig din Puerto Rico, locul 72 WTA, venită din calificări, la scorul de 4-4, după 30 de minute de joc. Puig a acuzat dureri la muşchii abdominali şi s-a retras de pe teren.

Spaniola de 29 de ani va disputa a XI-a finală de simplu din carieră, prima din 2016, când a câştigat turneul de la Doha, Ea mai are în palmares un succes la Oeiras, în 2014.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.