Jucătoarea Arina Sabalenka din Belarus, locul 10 WTA şi cap de serie numărul 5, a fost învinsă, luni, cu scorul de 6-3, 2-6, 7-6 (1), de Su-Wei Hsieh din Taiwan, locul 28 WTA, în turul I al turneului de categorie Premier de la Birmingham.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hsieh s-a impus după un meci care a durat o oră şi 56 de minute şi va evolua în manşa următoare cu britanica Heather Watson, locul 122 WTA, benficiară a unui wild card, sau cu Barbora Strycova din Cehia, locul 51 WTA.

Sportiva din Belarus este a doua jucătoare din Top 10 WTA care părăseşte devreme turneul din oraşul britanic. Tot luni, jucătoarea ucraineană Elina Svitolina, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 4, a fost învinsă, cu scorul de 6-3, 3-6, 6-4, de rusoaica Margarita Gasparian, locul 62 WTA, în prima manşă.

Săptămâna trecută, Arina Sabalenka, cap de serie numărul 2, a fost întrecută, cu scorul de 7-6 (3), 1-6, 6-4, de australianca Destanee Aiava, locul 214 WTA, beneficiară a unui wild card, în primul tur al turneului de la 's-Hertogenbosch, tot pe iarbă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.