Argentina a remizat, marţi, scor 0-0, în meciul disputat pe teren propriu cu Brazilia, în etapa a XIV-a a preliminariilor sud-americane ale Cupei Mondiale din 2022.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Brazilia era deja calificată la turneul final din Qatar înaintea acestei partide. Argentinienii au obţinut şi ei biletele pentru competiţia de anul viitor, după ce au beneficiat de eşecurile înregistrate de Chile şi Uruguay.

În întâlnirea de la San Juan, Neymar nu a jucat pentru Brazilia, din cauza unei accidentări, în timp ce, la gazde, Lionel Messi a evoluat tot meciul, fără să strălucească.

Alte rezultate din preliminariile CM:

Columbia - Paraguay, scor 0-0;

Chile - Ecuador, scor 0-2;

Bolivia - Uruguay, scor 3-0;

Venezuela - Peru, scor 1-2.

Brazilia conduce în clasament, cu 35 de puncte din 13 meciuri, şi este urmată de Argentina - 29, tot din 13 partide, Ecuador - 23, Columbia - 17, Peru - 17, Chile - 16, Uruguay - 16, Bolivia - 15, Paraguay - 13, Venezuela - 7.

Din America de Sud se califică echipele clasate pe primele patru locuri, iar formaţia de pe locul 5 participă la un baraj.

Din această grupă preliminară mai sunt de jucat patru etape, toate în 2022. Peru şi Columbia ar putea teoretic să întreacă Argentina dacă ar câştiga următoarele patru partide. Dar aceste două echipe vor evolua în meci direct, etapa viitoare, astfel că doar una ar putea depăşi selecţionata antrenată de Lionel Scaloni. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.