Arbitrul FIFA Ovidiu Haţegan ar fi suferit un infarct şi a fost operat, duminică, la Timişoara, pentru implantarea unui stent, informează gsp.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centralul de 41 de ani se afla acasă, la Arad, când a simţit dureri puternice în zona pieptului după un antrenament. El a mers la camera de gardă la un spital local, unde medicii au stabilit că arbitrul a suferit un infarct, potrivit gsp.ro.

Ovidiu Haţegan a fost transferat de urgenţă la un spital din Timişoara, unde a fost operat şi i s-a montat un stent. Potrivit sursei citate, aribtrul se simte bine după operaţie, dar va rămâne internat pentru monitorizare.

"În timpul antrenamentului a simţit o durere în piept. Cum este medic de profesie, şi-a dat seama de simptome şi a urcat în maşină, mergând singur la spital. A ajuns în cele din urmă la Pădurea Verde, la Timişoara, şi în urma unui EKG i s-a spus că are ceva venă înfundată. I-a fost montat un stent”, a declarat o persoană apropiată arbitrului Ovidiu Haţegan pentru specialarad.ro.

Haţegan a revenit recent din Arabia Saudită, unde a condus câteva meciuri.

Cel mai bine cotat arbitru român, cu 295 de meciuri în Liga I şi numeroase partide conduse la nivel internaţional, mai ales în Liga Campionilor, face parte din categorie Elite, cea mai înaltă a UEFA, şi se numără printre centralii care pot fi selecţionaţi pentru a arbitra la Cupa Mondială din Qatar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.