Arbitrii şi asistenţii din Liga 1 au susţinut, miercuri, la Centrul Naţioal de Fotbal de la Buftea, testele fizice înaintea reluării campionatului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au fost prezenţi 22 de “centrali” şi 27 de “asistenţi”, dar şi cele 7 reprezentante ale arbitrajului feminin românesc aflate pe lista FIFA.

Au lipsit motivat de la susţinerea testelor şase asistenţi FIFA: Octavian Şovre, Sebastian Gheorghe, Vasile Marinescu, Ovidiu Artene, Radu Ghinguleac şi Valentin Avram. Aceştia sunt prezenţi în aceste zile în Spania la un curs de instruire organizat de UEFA ,informează frf.ro.

Înaintea susţinerii testelor fizice, arbitrii din prima divizie au beneificat, în permieră, de pregătirea teoretică pentru utilizarea VAR. Acest curs a avut loc la sediul FRF marţi, 21 ianuarie. Cursul dedicat a fost susţinut de Mike van der Roest, instructor FIFA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.