Apelul la TAS al clubului UTA, împotriva deciziei FRF de a înjumătăţi punctele echipelor din play-off-ul Ligii a II-a, a fost respins, informează gruparea arădeană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vă informăm că apelul înaintat de clubul UTA la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, în ceea ce priveşte hotărârea de a înjumătăţi punctele în play-off-ul Ligii a II-a, a fost respins. Astfel, sunt validate hotărârile Comitetului Executiv de Urgenţă din 14 mai 2020 şi Comitetului Executiv din 27 mai 2020. Motivarea deciziei o vom primi săptămâna viitoare. Nu regretăm că am atacat hotărîrea, în ciuda costurilor ridicate, pentru că apreciem că era de datoria noastră să apărăm munca echipei", a precizat liderul Ligii a II-a.

La 14 mai, Comitetul de Urgenţă al FRF a validat decizia ca sezonul de Liga a II-a să continue doar pentru cluburile clasate pe primele şase locuri înaintea întreruperii cauzate de pandemia de coronavirus. Cele şase echipe vor disputa un play-off, într-o singură manşă, şi vor intra în această fază finală cu punctele acumulate înjumătăţite.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.