Antrenorul Roberto D'Aversa a fost demis, luni, de la conducerea tehnică a echipei Sampdoria, la care evoluează fundaşul Radu Drăguşin, informează presa italiană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sampdoria a înregistrat o serie de rezultate slabe, două remize şi trei înfrângeri la rând, în ultimele cinci meciuri. Eşecul suferit, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-2, cu Torino, a încheiat mandatul tehnicianului de 46 de ani.

Echipa din Genova ocupă după 22 de etape locul 15, cu 20 de puncte, la patru puncte de Cagliari, de pe locul 18, primul retrogradabil.

D'Aversa a preluat echipa în luna iulie 2021. El a mai antrenat formaţiile Virtus Lanciano şi Parma.

Antrenorul Marco Giampaolo, 54 de ani, este în discuţii pentru revenirea la Genova, dar cele două părţi nu au ajuns încă la o înţelegere, aşa că Angelo Palombo sau Felice Tufano ar putea fi marţi pe bancă la meciul împotriva formaţiei Juventus, din optimile de finală ale Coppa Italia.

Palombo, fost mijlocaş al "Doriei", a făcut parte din staff-ul lui D'Aversa, iar Tufano este antrenorul echipei primavera.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.