Cu patru etape înaintea finalului seoznului, antrenorul Frank Kramer a fost demis, miercuri, de la conducerea tehnică a echipei Arminia Bielefeld, din cauza rezultatelor slabe înregistrate de formaţia din Bundesliga.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vrem să dăm un impuls echipei pentru a ne menţine în Bundesliga", a declarat, miercuri, directorul sportiv al clubului, Samir Arabi.

Înfrângerea suferită, duminică, pe teren propriu, scor 0-3, cu Bayern Munchen, a fost ultima pentru Kramer, 49 de ani, ca antrenor al Arminiei. El are un bilanţ de 10 victorii, 16 remize şi 18 înfrângeri în cele 13 luni în care a condus echipa.

Marco Kostmann, antrenorul portarilor, va fi pe bancă la meciul din deplasare cu FC Koln, din etapa a XXXI-a a Bundesliga.

Însă jocul crucial pentru salvare va fi cel din etapa cu numărul 32, de acasă, cu Hertha Berlin.

Arminia ocupă locul 17, retrogradabil, cu 26 de puncte, la două puncte de VfB Stuttgart, de pe locul 16, de baraj, şi la trei de Hertha, de pe locul 15, de menţinere.

Fost antrenor, printre altele, la Greuther Furth, Fortuna Dusseldorf şi la echipe naţioanle de juniori ale Germaniei, Kramer era în funcţie din 2 martie 2021 şi mai avea un sezon de contract.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.