Tehnicianul echipei Paris Saint-Germain, Christophe Galtier, este acuzat de rasism în perioada în care antrena OGC Nice. El a negat acuzaţiile şi beneficiază de protecţie, primind numeroase ameninţări. În plus, numărul său de telefon a apărut în social media.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Presa franceză a relatat, miercuri, că într-un email trimis de fostul director sportiv al Nice Julien Fournier către proprietarii clubului Galtier era acuzat că a spus că erau preaa mulţi jucători de culoare şi jucători musulmani în echipă.

Galtier s-a declarat, într-un comunicat dat publicităţii de avocatul său, uimit de acuzaţiile insultătoare şi defăimătoare apărute şi a precizat că va lua măsuri din punct de vedere legal.

Potrivit L’Equipe, numărul de telefon mobil al lui Galtier a ajuns în social media.

RMC Sport notează că tehnicianul a primit numeroase mesaje de ameninţare, chiar şi cu moartea, astfel că Galtier beneficiază acum de protecţie personală şi pentru familia sa. Cei care îl protejează au fost angajaţi de PSG.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.