CSM Volei Alba Blaj anunţă că a ajuns la un acord cu antrenorul Darko Zakoc în vederea continuării colaborării pentru încă două sezoane pe banca tehnică a echipei ardelene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Clubul nostru îşi exprimă satisfacţia că antrenorul de care se leagă toate performanţele sale interne şi internaţionale va rămâne la Blaj cel puţin până la finalul sezonului 2020/2021. În următoarea perioadă, tehnicianul sârb îşi va stabili stafful tehnic, alături de care va lucra în sezonul viitor", a scris CSM Volei Alba Blaj pe Facebook..

"Ne-am înţeles în principiu pentru un contract pe doi ani de zile şi sunt bucuros că cei care se ocupă de destinele echipei s-au gândit la continuarea colaborării. Aşa cum am afirmat în urmă cu câteva zile, inima a fost cea care a decis să rămân la Blaj, pentru că am câştigat aici tot ceea ce se putea câştiga. Sper să continuăm ceea ce am reuşit în ultimii cinci ani şi cred că o să fie bine şi în viitor.”, a spus Zakoc.

Sosit la Blaj la începutul sezonului 2014/2015, Darko Zakoč a câştigat cu Volei Alba Blaj patru titluri de campioană a României (2015, 2016, 2017 şi 2019) şi două Cupe ale României (2017 şi 2019), reuşind să califice echipa în finalele celor mai importante competiţii europene intercluburi, Liga Campionilor (2018) şi Cupa CEV (2019).

Darko Zakoc, care împlineşte 56 de ani pe data de 24 mai, are o carieră împresionantă, antrenorul sârb câştigând 19 titluri naţionale, Volei Alba Blaj fiind a cincea echipă pe care a făcut-o campioană în premieră. Pentru contribuţia pe care a avut-o la promovarea imaginii sportului blăjean şi implicit a comunităţii locale, reputatul tehnician sârb a fost recompensat, în 2017, cu titlul de cetăţean de onoare al municipiului Blaj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.