Petr Rada, antrenorul echipei Dukla Praga, a fost suspendat luni de Federaţia Cehă de Fotbal pentru trei luni, din cauza unor insulte rasiste adresate unui antrenor advers.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Petr Rada (65 de ani) este tehnicianul echipei divizionare secunde Dukla Praga, iar la începutul lunii martie el l-a insultat pe Thomas Polach, antrenorul echipei Zbrojovka Brno, asociindu-l cu comunitatea nomadă, una supusă discriminării în Europa.

Rada a fost suspendat iniţial pentru opt luni şi la plata unei amezi de 3.160 de euro, dar la apel pedeapsa a fost scăzută la o suspendare de trei luni şi la menţinerea amenzii. Rada, fost internaţional şi fost selecţioner al Cehiei, între 2008 şi 2009, s-a apărat declarând că nu a fost vorba de rasism în comentariil sale la adresa lui Polach.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.