Antrenorul echipei Yong Sports Academy, Emmanuel Ndoumbé Bosso, câştigător al Cupei Camerunului în 2013, răpit, marţi, în timp ce se ducea la centrul de antrenament al echipei sale, la Bamenda, a fost eliberat, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Antrenorul Bosso a fost eliberat şi se află alături de familia sa. Nicio sumă nu a fost plătită pentru eliberarea lui şi nu ştim de ce a fost răpit. Credem că presiunea fanilor şi a presei a avut un rol important în eliberarea antrenorului nostru", a declarat purtătorul de cuvânt al clubului, Wanchia Cynthia.

Antrenorul echipei Yong Sports Academy, Emmanuel Ndoumbé Bosso, câştigător al Cupei Camerunului în 2013, a fost răpit, marţi, în timp ce se ducea la centrul de antrenament al echipei sale, la Bamenda, în nord-vestul ţării.

Bamenda este un oraş situat în una din cele două regiuni anglofone ale Camerunului, unde secesioniştii luptă împotriva forţelor guvernamentale de trei ani, pentru a obţine independenţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.