Portughezul Antonio Conceicao a fost numit, joi, la conducerea tehnică a echipei CFR Cluj, în locul lui Edward Iordănescu, anunţă campioana României.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Suntem bucuroşi să vă anunţăm că Antonio Conceicao este, începând de astăzi, noul antrenor al CFR-ului! Tehnicianul portughez îşi va începe astfel cel de-al 3-lea mandat pe banca echipei noastre. În precedentele două mandate, în 2009 şi în sezonul 2015-2016, Conceicao a câştigat trei trofee, Supercupa şi Cupa României în două rânduri, 2009 şi 2016, iar noi, toţi cei din club, îl vom susţine pentru a face din nou performanţă la Cluj. Conceicao îi va avea în staff-ul său pe Luis Baltazar, antrenor secund, Cristian Moldovan, antrenor cu portarii şi Cristian Dragotă, preparator fizic. Bun venit înapoi la Cluj, Toni! Boa sorte, Toni!", se arată pe site-ul clujenilor.

În vârstă de 56 de ani, Conceicao a mai antrenat, în afară de CFR Cluj, echipele Braga, Naval, Estrela Amadora, Vitoria Setubal, Trofense, Belenenses, FC Braşov, Astra Ploieşti, Moreirense, Olhanense, Al-Faisaly, Nea Salamina şi, ultima dată, Penafiel.

CFR Cluj a anunţat, joi, rezilierea contractului antrenorului principal Edward Iordănescu după doar trei meciuri pe care acesta le-a avut pe banca echipei ardelene în acest sezon.

"În urma unui proces de modificare a structurii administrative, clubul CFR 1907 Cluj a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relaţiilor contractuale cu antrenorul principal Edward Iordănescu şi cu staff-ul său, aceştia făcând parte din vechiul proiect. Părţile şi-au strâns mâna, au rămas în cele mai bune relaţii şi nu au ce să-şi reproşeze, toţi cei implicaţi având singurul scop de a ajuta CFR-ul să îşi atingă obiectivele stabilite", se arată pe site-ul campioanei României.

Edward Iordănescu, 40 de ani, a preluat echipa CFR Cluj după încheierea sezonului trecut, înlocuindu-l pe Dan Petrescu. Sub conducerea sa tehnică, CFR a câştigat Supercupa României, după o finală cu CSU Craiova (scor 1-0), a remizat cu FC Botoşani, în prima etapă, pe teren propriu, scor 1-1, şi a pierdut, scor 0-1, partida din prima manşă a turului al doilea preliminar al Ligii Campionilor, cu Malmo FF, de asemenea pe teren propriu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.