Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan spune că PNL nu are scenariul în care Nicolae Ciucă nu candidează la prezidenţiale, el arătând, despre ce îl recomandă pe preşedintele PNL să fie votat şef al statului că este ”patriot, echilibrat, familist, tactician exceptional, cunoscător al relaţiilor internaţionale”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Nu avem scenariu în care domnul Ciucă nu va candida. Avem scenariul în care după data alegeri, avem toate şansele să câştigăm aceste alegeri la votul politic, ne apropiem oricum de 30%, eu cred în şansa noastră pentru că am văzut mobilizarea din Moldova, Transilvania, Dobrogea, Muntenia şi restul regiunilor”, a spus Rareş Bogdan la Antena 3.

Prim-vicepreşedintele PNL a subliniat că, dacă partidul face 32% la votul politic la alegerile locale, şi Nicolae Ciucă este la 20% sau 22%, înseamnă că a intrat automat în turul doi.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate

”Din momentul turului doi câştigăm alegerile. Este în creştere evidentă”, a completat Rareş Bogdan.

Întrebat de ce l-ar vota românii pe Nicolae Ciucă preşedinte al României, Rareş Bogdan a răspuns: ”Patriot, echilibrat, familist, cunoscător a chestiunilor ce ţin de strategie, tactician exceptional, cunoscător al relaţiilor internaţionale, conducător al unui partid care s-a dovedit că din momentul în care l-a preluat acum doi ani de zile l-a dus de la 14% la peste 25%”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.