Un bărbat din judeţul Neamţ şi-a distrus maşina după ce îi fusese reţinut certificatul de înmatriculare pentru că autoturismul avea mai multe defecţiuni. El a transmis în direct pe Facebook în timp ce spărgea geamurile şi farurile maşinii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ au anunţat că poliţiştii rutieri şi specialiştii Registrului Auto Român Neamţ au desfăşurat, luni, o acţiune comună în oraşul Roznov. 
”În jurul orei 09.10, poliţiştii au depistat în trafic, pe DJ 156 A, un autoturism condus de un bărbat, de 45 de ani, din Roznov. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, împreună cu reprezentanţii R.A.R. Neamţ, s-a stabilit că autoturismul în cauză prezenta multiple defecţiuni, fapt pentru care a fost sancţionat conform OUG 195/2002, iar ca măsură complementară, certificatul de inmatriculare a fost reţinut. Conducătorul auto, nemulţumit de măsurile luate, a adresat injurii şi cuvinte jignitoare, distrugând mai multe elemente ale autoturismului său. Poliţiştii au aplicat o sancţiune contravenţională conducătorului auto în baza Legii nr. 61/1991, pentru adresare de cuvinte jignitoare”, au anunţat poliţiştii.
Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
Nemulţumit de sancţiunile primite, bărbatul a transmis în direct pe pagina sa de Facebook când îşi spărgea geamurile şi farurile maşinii, cu extinctorul, şi afirma că de abia acum se poate spune că maşina are defecţiuni.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.