Tehnicianul echipei FCSB, Anton Petrea, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu FC Botoşani, scor 4-1, că victoria formaţiei sale nu poate fi pusă la îndoială şi că doreşte să remarce jocul tuturor elevilor săi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am avut o primă repriză cu un început ezitant. Important este faptul că ne-am revenit rapid, iar în repriza a doua am controlat total jocul. E o victorie importantă pentru noi în momentul de faţă. Man şi Tănase sunt într-o formă bună, mă bucur pentru ei, însă vreau să remarc jocul întregii echipe şi victoria noastră nu poate fi pusă la îndoială”, a spus Petrea la LookSport+.

Formaţia FCSB a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa FC Botoşani, într-un meci din etapa a zecea a Ligii I, în care oaspeţii au condus cu 1-0. Golurile învingătorilor au fost marcate de Man ’21, ’53 şi Tănase ’51 (penalti), ’71. Pentru FC Botoşani a înscris Florescu ’19.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.