Antrenorul FCSB, Anton Petrea, a declarat, din Turcia, unde se află în cantonament, că echipa lui este pregătită de returul Ligii I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost o vacanţă destul de scurtă, dar binemeritată de jucători. A urmat o perioadă la fel de scurtă de pregătire, cu condiţii foarte bune, nu am de ce să mă plâng. Ne-am îndeplinit obiectivele pe care ni le-am propus înainte de a veni aici. Ţin să le mulţumesc jucătorilor pentru modul în care au reacţionat şi răspuns la ceea ce le-am cerut. Nu-mi rămâne decât să aştept nerăbdător reluarea sezonului. Din fericire nu am avut probleme medicale majore, chiar jucătorii cu probleme medicale mai vechi au revenit cât de cât lângă echipă, s-au mai antrenat cu lotul, iar programul lor de recuperare este pe un drum bun. Cred că suntem sută la sută apţi pentru începerea noului sezon. Astra este un adversar care a încheiat anul foarte bine, cu rezultate foarte bune, sunt într-o revenire de formă. Va fi un meci disputat ca toate celelalte. Ne aşteaptă o perioadă destul de grea cu jocuri din trei în trei zile şi cu o încărcătură fizică şi emoţională foarte mare. Trebuie să fim atenţi să gestionăm cât mai bine aceste meciuri, să căutăm să obţinem cât mai multe puncte. Nu va fi uşor, dar pentru toate echipele este acelaşi program. Trebuie să fim foarte atenţi să distribuim efortul asupra jucătorilor cât mai echilibrat şi să putem să ne exprimăm la potenţial maxim la fiecare meci (n.r. - despre meciul cu Dinamo din Cupa României) Îl aştept cu interes mare. Indiferent de poziţia din clasament, un meci contra lui Dinamo este un derbi şi cred că toată lumea conştientizează acest lucru. Din păcate, nu putem beneficia de aportul suporterilor în tribune, să fie alături de noi. Vom încerca să facem totul să ne calificăm mai departe în cupă şi în campionat să câştigăm meciul împotriva lor", a declarat Petrea.

FSB va juca primul meci în 2021, vineri, d ela ora 20.00, pe teren propriu, cu Astra Giurgiu, în etapa a XVI-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.