Anton Petrea, noul antrenor al FCSB, a vorbit despre o revedere emoţionantă cu jucătorii echipei. El speră ca relaţia sa cu patronul Gigii Becali să decurgă "aşa cum trebuie şi echipa să nu aibă de suferit".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sincer, nu mă gândeam că voi reveni aşa repede pe banca echipei, după plecarea mea din vară. Am acceptat această propunere venită din partea patronului echipei pentru că e o provocare pentru mine şi chiar îmi plac provocările. Mă aştept ca evoluţia echipei să fie una din ce în ce mai bună şi rezultatele bune să vină ca urmare a evoluţiei noastre, ca uşor, uşor, să ne apropiem de locul I. E greu de făcut o comparaţie (n.r. - între echipa din sezonul trecut şi cea de acum). Lotul de jucători era altul atunci, acum au mai apărut şi alţi jucători. Plus că nu ar fi fair-play să vorbesc despre ce s-a întâmplat în această perioadă, să vorbesc de colegii mei, foştii antrenori care au fost aici. (n.r. - dacă va rămâne şi dacă echipa nu va lua titlul) Nu am venit aici ca să mă gândesc la plecare. De abia am sosit, am luat pulsul echipei, gândurile mele se îndreaptă doar către ceea ce trebuie să fac acum. Încerc să imprim echipei o evoluţie cât mai bună şi rezultatele să vină pe baza evoluţiei noastre. O luăm pas cu pas şi apoi vom vedea. (n.r. - cât de grea va fi lupta cu CFR) Ţinând cont că CFR Cluj este pe primul loc, cu o diferenţă mare de puncte, va fi destul de dificil. Nu trebuie să ne gândim doar la CFR. Sunt mai multe echipe care pot emite pretenţii anul acesta la titlu, trebuie să ne uităm şi la celelalte echipe care vin din urmă şi noi să fim concentraţi pe ceea ce trebuie să facem noi. Va fi destul de greu, dar nu imposibil. (n.r. - despre revederea cu jucătorii) A fost emoţionantă, plăcută, chiar am primit câteva semnale de la ei în această perioadă şi m-am bucurat. Mă bucur că am venit alături de ei. (n.r. - despre relaţia cu gigi Becali) Am avut o discuţie cu patronul, înainte de a semna noul contract. Am avut nişte discuţii private şi, cu tot respectul, nu le pot face publice. Însă am convingerea că lucrurile vor decurge aşa cum trebuie şi echipa să nu aibă de suferit. (n.r. - despre o posibilă primire ostilă din partea suporterilor) Le port un respect deosebit suporterilor, nu vreau să comentez nimic despre aceste lucruri, doar îmi doresc ca suporterii să susţină echipa, pe jucători, pentru că ei au nevoie de susţinere", a declarat Petrea.

Anton Petrea a revenit în funcţia de antrenor al echipei FCSB în această săptămână, în locul lui Edward Iordănescu.

El va fi din nou pe banca echipei bucureştene la meciul cu FC Botoşani, programat, duminică, de la ora 20.30, pe teren propriu, în etapa a XVI-a a Ligii I, prima a returului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.