Antrenorul FCSB, Anton Petrea, a declarat că nu îl interesează rezultatul meciului CFR Cluj - CS Universitatea Cariova, ci numai să câştige formaţia lui partida cu Sepsi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că am avut suficient timp să ne odihnim, să ne recuperăm (n.r. - după meciul de la Craiova) şi să ne pregătim pentru partida de mâine seară, ultima a turului, una foarte dificilă. Întâlnim un adversar bun. Faţă de meciul pe care l-am disputat în finala cupei cu ei, s-au mai îmbunătăţit lucrurile la ei, prin aducerea unor jucători experimentaţi, de valoare, însă noi sperăm să facem un meci bun, să avem o evoluţie bună, în urma căreia să obţinem victoria, care este importantă pentru noi. Jucătorii mei sunt profesionişti, uşor, uşor capătă maturitatea necesară ca să-şi dea seama de situaţia în care ne aflăm, suntem pe o poziţie bună pe care trebuie să o păstrăm şi cred că sunt montaţi pentru a câştiga acest meci. (n.r. - despre meciul CFR Cluj - CS Universitatea Craiova) Nu mă interesează, mă interesează ce facem noi, să câştigăm noi meciurile, meciul care urmează şi vom vedea. Din fericire, în ultimele zile nu s-a mai întâmplat nimic neplăcut, avem toţi jucătorii lângă echipă şi mâine trebuie să fim inspiraţi în alegerea primului 11. E o situaţie inedită cu această pauză competiţională, vacanţă scurtă. Noi le-am pregătit un program jucătorilor pentru perioada de vacanţă, iar la începutul anului vom relua pregătirea şi sper să fim în formă la debutul returului", a declarat Petrea, într-o conferinţă de presă.

Partida FCSB - Sepsi Sfântu Gheorghe va avea loc luni, de la ora 20.30, la Mogoşoaia, în etapa a XV-a, ultima din acest an, a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.