Atacantul echipei FC Barcelona, Ansu Fati, născut în Guineea-Bissau în urmă cu 16 ani, şi care de joi poate evolua pentru naţionala Spaniei, a fost convocat la echipa de tineret a ibericilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Demersurile administrative care îi permit lui Fati să aibă dublă cetăţenie (Guineea-Bissau şi Spania) s-au realizat şi au fost validate joi de FIFA.

Vineri, el a fost convocat de selecţionerul naţionalei de tineret Luis de la Fuente, în locul lui Carles Pérez, care acuză probleme musculară. Fati ar putea debuta la naţionala de tineret a Spaniei la meciul cu Muntenegru de marţi.

Anssumane Fati s-a mutat din Guineea-Bissau în Spania la vârsta de şase ani. El este la academia Barcelonei din 2012 şi a debutat la campioana Spaniei la 25 august, fiind cel mai tânăr jucător al catalanilor după 1941.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.