Germana Angelique Kerber, locul 17 WTA şi cap de serie numărul 16, a fost învinsă, duminică, în optimile de finală ale US Open, de jucătoarea canadiană Leylah Fernandez, locul 73 WTA, cu scorul de 4-6, 7-6 (5), 6-2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fernandez s-a impus după un meci de două ore şi 15 minute şi va evolua în sferturi cu Elina Svitolina din Ucraina, locul 5 WTA şi cap de serie numărul 5, care a întrecut-o, în optimi, cu 6-3, 6-3, pe Simona Halep.

Sportiva canadiană de 19 ani, care în turul al treilea a trecut de Naomi Osaka, locul 3 WTA, este pentru prima dată în sferturile de finală ale unui grand slam.

Principala favorită de pe partea inferioară a tabloului, Arina Sabalenka, locul 2 WTA, a depăşit-o destul de uşor pe belgianca Elise Mertens, locul 16 WTA şi cap de serie numărul 15, scor 6-4, 6-1, după un meci de 71 de minute.

Barbora Krejcikova din Cehia, locul 9 WTA şi cap de serie numărul 8, a învins-o, cu scorul de 6-3, 7-6 (4), pe spaniola Garbine Muguruza, locul 10 WTA şi cap de serie numărul 9, după un meci de o oră şi 54 de minute.

Krejcikova şi Sabalenka se vor întâlni în sferturi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.