Tenismenul britanic Andy Murray, fost lider ATP, dar acum pe locul 157 ATP, va reveni pe teren după accidentarea suferită la şold la turneul de 500 de puncte de la Queen's, programat să se desfăşoare săptămâna viitoare, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Murray, 31 de ani, nu a mai jucat în competiţii oficiale de la turneul de la Wimbledon, de anul trecut. El are ca obiectiv să revină cât mai în formă la competiţia de la All England Club (2-15 iulie), pe care a câştigat-o de două ori, în 2013 şi 2016, iar turneul de la Oueen's Club face parte din seria de concursuri pe iarbă care preced al treilea grand slam al anului.

Britanicul a suferit o intervenţie chirurgicală la şold, în luna ianuarie, la un spital din Melbourne.

El a câştigat de cinci ori turneul de la Queen's. Anul trecut, Murray a pierdut în sferturile de finală la Wimbledon, în ultimul meci oficial disputat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.