Tenismenul britanic Andy Murray, fost numărul 1 mondial, a declarat forfait pentru turneul de la Wimbledon care începe luni, grand slam pe care l-a câştigat de două ori în carieră (2013 şi 2016).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În vârstă de 31 de ani, Murray, care nu a mai jucat în competiţii oficiale de la turneul de la Wimbledon, de anul trecut, din cauza unei accidentări, a revenit pe teren la 19 iunie şi a fost învins de Nick Kyrgios, scor 2-6, 7-6 [4], 7-5, în primul tur al turneului de la Queen's.

 Britanicul a suferit o intervenţie chirurgicală la şold, în luna ianuarie, la un spital din Melbourne.

"Am făcut progrese importante îm antrenamente şi meciuri în ultimele zece zile, dar după lungi discuţii cu echipa mea am decis că este prea devreme în procesul de recuperare să joc meciuri în sistemul cel mai bun din cinci seturi. Am făcut tot ce am putut ca să fiu gata la timp", a declarat Murray.

Anul trecut, Murray a pierdut în sferturile de finală la Wimbledon, în ultimul meci oficial disputat. El a spus că înceracă să joace sezonul pe hard dinaintea US Open.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.