Tenismenul britanic Andy Murray, locul 243 mondial, l-a învins, joi, pe uruguayanul Pablo Cuevas, locul 48 ATP, cu scorul de 6-4, 6-3, calificându-se în sferturile de finală ale turneului de 250 de puncte de la Antwerp, fază în care îl va întâlni pe Marius Copil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Murray, care adună victorii după ce a revenit în turnee la simplu, în urma operaţiei suferite la şold, în ianuarie, spune că este mulţumit de jocul lui.

"Cred că am servit destul de bine în mare parte din meci şi, când am reuşit să intru în <raliuri> de pe fundul terenului, am simţit că am lovit mingea destul de curat, ceea ce este bine. El a servit foarte bine şi mi-a îngreunat posibilitatea de a face break-uri, dar cred că a fost un meci bun pentru mine", a declarat fostul lider ATP.

Tot joi, Marius Copil, locul 92 ATP, venit din calificări, a trecut de argentinianul Diego Schwartzman, locul 15 ATP şi favorit 3, scor 6-4, 5-7, 7-6 (7), după două ore şi 41 de minute.

Meicul din sferturi Andy Murray - Marius Copil, va avea loc vineri, nu înainte de 19.30.

Britanicul conduce cu 2-0 în meciurile directe cu jucătorul român.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.