Vergil Andronache, care face parte din staful lui Edward Iordănescu la CFR Cluj, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu UTA Arad, scor 1-0, că antrenorul principal al clujenilor a fost eliminat după un “exces de zel” al arbitrului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Aşa este în fotbal, meseria de antrenor nu este uşoară. El a considerat că este destul de aproape de fază, aşa a văzut. Consider că a fost un exces de zel din partea arbitrului. Ei trebuie să înţeleagă că şi antrenorii sunt oamwni, mai ales că Edi de fiecare dată le-a luat partea, i-a înţeles, aşa că trebuia să-l înţeleagă şi domnul arbitru pe Edi”, a spus Andronache la Digi Sport.

De cealaltă parte, antrenorul principal al echipei UTA, Laszlo Balint, consideră meritată victoria adversarilor. “E dureros că în urma unei faze pe care am discutat-o pierdem trei puncte şi pentru mine e şi mai dureros că pierdem al doilea meci în urma unei faze fixe. Mă bucură totuşi că am avut momente în care am pus probleme. Am avut una-două ocazii. Analizând tot ce s-a întâmplat în timpul meciului, cred că a câştigat echipa mai bună şi mai experimentată. Noi ne doream să scoatem tot ce se putea din acest meci şi cred că au fost momente în care puteam să speculăm vulnerabilităţile celor de la CFR Cluj. Important este că echipa este într-o uşoară creştere, progresăm. Dar avem de muncă, este clar”, a afirmat Balint.

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa UTA Arad, într-un meci din etapa a XXVI-a a Ligii I, arbitrat de Adrian Cojocaru. Golul a fost marcat de Vinicius, în minutul 68.

În minutul 66, Edward Iordănescu a fost trimis în tribună.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.