Portarul Andrei Radu ar putea să-şi piardă postul de titular la echipa Genoa, informează Gazzetta dello Sport, care precizează că antrenorul Cesare Prandelli ar urma să înceapă să-l folosească pe brazilianul Jandrei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Motivele ar fi legate de nesiguranţa internaţionalului român de tineret la centrări, dar şi de probabila revenire a lui, din vară, la Inter Milano.

Radu a apărat în 19 din cele 23 de partide disputate de Genoa în Serie A, în acest sezon, iar apărarea "grifonului" este a patra cea mai slabă din campionat, cu 40 de goluri primite.

Gazzetta dello Sport a notat că Radu este foarte sigur pe linia porţi, dar ieşirile sale la centrări lasă de dorit, acest lucru fiind remarcat şi duminică, la Bologna, când el a greşit la golul gazdelor, marcat de Destro (scorul final a fost 1-1).

În aceste condiţii, Prandelli ia în considere titularizarea lui Jandrei, 25 de ani, portar adus luna trecută de la Chapecoense.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.