Fostul tenismen Andrei Pavel a declarat, marţi, că a încetat colaborarea cu Simona Halep la sfârşitul angajamentului, care a durat numai un an.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu voiam să se scrie, nu voiam să se dea declaraţii, a fost un angajament pe un an, eram antrenorul secund, deci numai să o ajut în momentele în care Darren nu poate. Asta s-a terminat frumos şi amândoi... Nu a mai fost nevoie de acel al doilea antrenor. În acelaşi timp şi a venit Marius în joc, dar după ce s-a terminat cu Simona. Am rămas prieteni, dacă mă întreabă o ajut, cred că şi invers este acelaşi lucru. Deci nu a fost niciun fel de ceartă, niciun fel de motive despre care să spun că s-au întâmplat", a declarat Pavel.

Andrei Pavel este acum antrenorul lui Marius Copil, locul 88 ATP, şi spune că obiectivul său este să-l ducă pe tenismenul numărul 1 al României în primii 50 de jucători din lume. 

"Prima colaborare cu el a fost când avea 18 ani. Era anul în care nu am putut să joc, am făcut o pauză, era în 2008, când din cauza spatelui nu am mai putut să joc, apoi în 2009 m-am retras. Îl cunosc de la Cupa Davis, e foarte uşor să lucrezi cu el şi sper să-l ajut să ajungă în primii 50 cât mai repede. Are unul dintre cele mai bune servicii din tur, acum încercăm să lucrăm la încrederea lui şi să-l aducem, împreună cu antrenorul de pregătire fizică aciolo unde ar fi locul lui. În seara asta plecăm în Asia la două trurnee la care va juca în calificări, Tokyo şi Shanghai şi sperăm să aducă rezultate frumoase. O să facem programul pentru anul viitor în octombrie, depinde şi de clasamentul cu care termină anul. Sunt angajat pe tot anul, ăsta e şi planul, să fiu alături de el cât mai mult", a spus fostul jucător.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.