Fotbalistul Andrei Cordea a declarat, duminică seară, după meciul câştigat de naţionala României în faţa selecţionatei din Liechtenstein, scor 2-0, că se bucură că a debutat la prima reprezentativă şi că este încrezător înaintea confruntării cu Macedonia de Nord.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“A fost un meci greu, ei se apărau în 16 metri cu toată echipa. La noi fundaşii au marcat. Mi-am dorit foarte mult să debutez, sunt foarte fericit că a fost chiar astăzi. Este un sentiment plăcut cu fanii în tribune. Vom merge încrezători în Macedonia, să câştigăm la fel şi să ne calificăm la Mondial. Chiar dacă lotul este întinerit fiecare dintre noi ne dorim să fim la CM”, a spus Cordea la Pro TV.

Reprezentativa României a învins, duminică seară, cu scorul de 2-0 (2-0), selecţionata din Liechtenstein, într-un meci disputat cu public pe Arena Naţională, în etapa a cincea a grupei J a preliminariilor europene pentru Cupa Mondială din 2022. Ca urmare a acestui rezultat, tricolorii ocupă locul trei în grupă, cu nouă puncte, cu trei mai puţine decât liderul Germania şi unul mai puţin decât Armenia.

Au marcat Alin Toşca ’11 şi Cristi Manea ’18.

La 8 septembrie sunt programate partidele Armenia – Liechtenstein, Macedonia de Nord – România şi Islanda – Germania.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.