Andrei Burcă a declarat, într-un interviu pentru FRF TV acordat în avionul spre Hamburg, că el şi colegii săi trebuie să fie un grup unit în meciul cu Germania, din preliminariile Cupei Mondiale, şi să încerce să iasă cu capul sus de pe teren.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Suntem conştienţi că o să ne aştepte o partidă dificilă, împotriva unei echipe de top a lumii, nu doar a Europei, care din punctul meu de vedere la fiecare turneu final pleacă printre favorite la câştigarea trofeului. În schimb, noi trebuie să fim o echipă în adevăratul sens al cuvântului, un grup unit pentru că doar aşa putem nivela diferenţa de valoare. Suntem conştienţi de valoarea lor, dar vineri să dăm totul pe teren, să fim ambiţioşi şi, la sfârşitul meciului, să ne uităm unii în ochii altora şi să ştim că am lăsat fiecare fărâmă de energie pe teren. Din punctul meu de vedere, trebuie să mergem acolo încrezători şi să încercăm să obţinem ceva. Vom încerca să facem un meci mare, să fim ambiţioşi, să ne dăruim şi să încercăm să ieşim cu capul sus de pe teren, pentru că trebuie să fim în acelaşi timp realişti că germanii sunt o forţă în acest moment”, a spus Burcă.

Echipa României va întâlni Germania, vineri, de la ora 21.45, pe Volksparkstadion din Hamburg, în etapa a VII-a a Grupei J a preliminariilor europene ale Cupei Mondiale din 2022.

La meciul de vineri, tricolorii vor evolua în tricou galben, şort alb şi jambiere galbene.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.