Clubul ACS Poli Timişoara a anunţat, vineri, despărţirea de mijlocaşul Andrei Artean. Potrivit bănăţenilor, fotbalistul va evolua în sezonul ce va începe vineri la echipa FC Viitorul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Îţi mulţumim, Andrei Artean, pentru tot ce ai făcut în tricoul #albviolet ! Ai fost unul dintre cei mai devotaţi jucători de la #PoliTimişoara. Ai fost cu sufletul alături de echipă, arătându-ţi ataşamentul în momentele memorabile, dar şi-n cele mai dificile clipe... Acum, eşti în faţa unei noi etape din cariera ta de fotbalist. Îţi urăm mult succes în tricoul noii tale echipe, FC Viitorul. Să fii sănătos, să ai multă baftă şi să ne faci să fim mândri de tine că ai crescut îmbrăcând frumoasele culori alb şi violet!", se arată pe pagina de Facebook a timişorenilor.

În vârstă de 24 de ani, Artean a retrogradat cu Poli la finalul sezonului trecut.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.