Atleta Andreea Baboi a ratat, sâmbătă, calificarea în semifinalele probei de 60 de metri, după ce s-a clasat pe locul 4 în seria a patra, la Campionatele Europene indoor, de la Glasgow.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Andreea Baboi a încheiat cursa de 60 de metri cu timpul de 7,44 secunde (locul 4 în seria sa), ratând semifinalele probei.

Sâmbătă mai concurează Bianca Răzor, în semifinale la 800 metri, şi Petre Rezmiveş în semifinale la 60 metri.

Tot sâmbătă, Alina Rotaru şi Florentina Marincu Iuşco s-au calificat în finală la săritura în lungime, cu 6,66 metri, respectiv 6,52 metri, iar Petre Rezmiveş s-a calificat direct în semifinale la 60 metri, în timp ce, la aceeaşi probă, Alexandru Terpezan şi Ionuţ Neagoe nu au trecut de serii.

Vineri, în prima zi a competiţiei de la Glasgow, au obţinut calificarea în finală Claudia Bobocea la 1.500 metri şi Daniela Stanciu la înălţime, respectiv Bianca Răzor în semifinale la 800 metri.

Au ratat calificarea mai departe Dorin Andrei Rusu (1.500 metri), Andrei Gag (aruncarea grutăţii), Andrea Mikloş (400 metri, cu cea mai bună performanţă personală). De asemenea, la 3.000 metri, Claudia Bobocea nu a mai luat startul din motive medicale.

Campionatul European indoor de la Glasgow se află la cea de-a 35-a ediţie, iar următoarea, în 2021, va avea loc în Polonia, între 5-7 martie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.