CFR Cluj a anunţat, vineri, că la conducerea tehnică a revenit Andrea Mandorlini, care a pregătit echipa şi în perioada 2009-2010.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ţelul clubului nostru de a continua ascensiunea avută în ultimii ani, alături de vasta experienţă şi profesionalismul lui Andrea Mandorlini, vor face echipă în noul sezon competiţional! Tehnicianul care a făcut posibil, în 2010, al doilea event din istoria CFR Cluj se întoarce pe banca tehnică din Gruia”, este anunţul clubului.

CFR Cluj a mai anunţat aducerea jucătorilor Philip Otele şi Cătălin Căbuz.

Începând din această vară, mijlocaşul Philip Otele va îmbrăca tricoul alb-vişiniu!

Nigerianul de 24 de ani vine în Gruia de la UTA Arad, după o perioadă de un an şi jumătate petrecută la echipa arădeană, unde a bifat 58 de partide şi a înscris de 11 ori”.

Suntem bucuroşi să vă anunţăm că, începând din această vară, portarul Cătălin Căbuz face parte din familia CFR!

Portarul în vârstă de 26 de ani a început fotbalul la Academia Hagi, fiind multiplu campion la juniori. La seniori, Cătălin a evoluat în primul eşalon pentru FC Hermannstadt şi Chindia Târgovişte. De asemenea, goalkeeper-ul a făcut parte din lotul României U21, în 2019, pentru semifinalele EURO U21 din Italia”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.